Sedut biji kelentit

sambungan dari sini
aaaahhhh..ah..ahhhh..uhh gitula aku meraung...pastu die suruh hisap batang die..giler!die pakse jugak..try ajela...sedap pulak..pastu aku main2 kan lidah aku kat kepala batang die..lagila die giler..pastu aku jilat bola die sekali..die tanye nak jolok tak..aku tak nak..tapi die kate sedap...aku pun iye ajela...die pun hala..dan...tidaak!!!habis pecah dara aku..sakit betul..lepas die dah jolok sikitnye lame..dah naik terbukak habis lubang aku,die pancut tapi kat dlm mulut aku..pastu die start balik jilat kelentit aku.. lagi sekali la...disedut2 nye bijik aku..akunye favorite memang kalau org jilat kelentit..malam tu tak taula berape round..sampai aku penat giler..tapi memang best sbb die jilat kelentit aku banyak kali... Sangap first time Aku baru jer balik dari berburit ngan awek aku... Kalu dulu tu cuma ringan - ringan jer.. Tapi tak sangka malam ni aku kehilangan teruna aku pada awek yang aku paling sayang .... Isk.. Isk... Aku ni lebih kurang dah kena rogol ler ni...Nak adu kat polis takut pula aku kena tahanan reman nanti.. So dah ler nyiksakan aku... Rasa nak buat lagi lak...teruskan disini